Pihi nap

2011.04.07. 15:52

Borzalmas éjszakám volt. Egész éjjel fújkáltam az orromat. Nagyon rosszul aludtam. Ráadásul reggel hőemelkedéssel keltem, ami egész nap végig kísért. Olyan 10ig bírtam az ágyban, pedig csak délben akartam ébredni. Reggelizni csak 2 körül szántam el magam. Örültem, ha addig megittam fél bögre teát. Tudom, hogy sokat kéne inni, de egyszerűen nem megy le a torkomon, pedig szomjas is vagyok:( Szóval egész nap csak fújkáltam az orrom, és hőmérőztem magam. Neten utána olvastam, hogy mennyitől minősül láznak a hőmérséklet, és találtam olyan cikket, hogy a folyadékhiánytól - ami a láz miatt keletkezik - sokk-ot kaphatunk. Nah gyorsan le is hörpintettem 2 nagy korty teát ennek "örömére".

Reggelire össze akartam dobni egy kis paradicsomos finomságot, de hála apukám briliáns memóriájának nem hozott fokhagymát. Mikor hazajött tökre értetlen volt, hogy minek nekem fokhagyma. Mindegy inkább hagytam az egészet, és ettem gabonapelyhet. Gyors is, finom is. Meg egy darabig laktat is:)

Uramnak ma bulija volt a sulijában. Valami iskolai ünnepség, sportnap. Sok mindenben részt vett, ahogy leírta levélben. Én betegségem lévén a könyveim közelébe se szagoltam:) Helyette elkezdtem nézni a Pletykafészket. Még Gerti mutatta nekem, gondoltam elkezdem a szünetben. Ahh annyi sorozat jár a fejemben. Supernatural, Vámpírnaplók, Spartacus, Született Feleségek, Doctor House és akkor most ez is:) Ahhh imádom, imádom a sorozatokat:)

Egész nap sorozatot néztem. Este megcsináltam a paradicsomos, fokhagymás finomságot, mert anyum hozott fokhagymát. Régen nem szerettem a paradicsomot. Nagyon paprikás voltam, de hála Gertinek ránevelt. Így már nem csak akkor eszem, amikor beteg vagyok, hanem akkor is amikor nincs kedvem órákig robotolni a konyhában:) A kajálás után jó volt a torkom. Nagyon kellett neki. Ahh most is érzem a számban az ízét:) Délután ért haza valahogy Uracskám. Szegény nagyon el volt fáradva. Szinte alig aludt az éjszaka, kihajtotta a belét is a sportnapon, és még haza is gyalogolt vagy 6 kilométert. Valami baleset volt a 44-es úton, és megállt a forgalom. Kicsi édesem meg hazagyalogolt, hogy hazaérhessen hozzám mindnél hamarabb. Bár mikor ezt mesélte nagyon elszomorodtam. Belém nyilalt az aggódás, hogy mi lett volna ha ez meg az történik. DE szerencsére nem történt semmi rossz. Az én kicsi pasim él és virul. Ráadásul jó formában volt:) Míg Tasijánál volt néztem tovább a sorozatom. Ahh annyira beleestem:)

Nem tudom ki, hogy van vele, de úgy érzem én megtaláltam a tökéletes társat. Most sokan jöhetnek azzal, hogy korai, meg a mai világban nem biztos. De én úgy érzem ő az én másik felem, akivel összetartozom. És igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy országban élek vele. Így esélyem volt megtalálni még öregedésem, halálom előtt. Sőt leélhetem vele az életem:) Egyszerűen fáj a hiánya. Mikor megcsap az illata teljesen elérzékenyülök. Nem ő az első pasim, és nem is az első akit szeretek. Ott az exem, és az azelőtti is, meg az azelőtti. Mindegyiket szerettem. Az egyiket jobban, mint a másikat. De ő teljesen más. Ő az életem. Úgy érzem vele élek igazán. És, akik csak szeptember óta ismernek, vagy későbbről, ők nem is érthetik igazán. A lényeg annyi, hogy míg ő be nem lépett az életembe visszahúzódó voltam. Nem tudtam nemet mondani embereknek, hagytam, hogy elnyomjanak. Féltem minden újtól, változástól. Nem volt elég hitem, és önbizalmam, hogy igenis képes vagyok dolgokra. De ő megmutatta. Ő mellém állt, felkarolt, és előcsalogatta belőlem az igazi Kiyát, aki valóban vagyok. És tudom sose lesz rá olyan szó, hogy ezt mind megköszönjem neki. Nagyon Szeretem:)

Késő este csak sikerült elküldenem aludni Uracskám, de annyira hiányzott, hogy muszáj volt felhívnom:) Ahh fáradt vagyok, de csak megnézek még két részt! ANNYIRA JÓ!!! Azért holnap igyekszem majd tanulni:) Lehet, hogy kicsit csöpögős a vége, de szívből jött. Nah meg a sorozat átka:) Túl sok részt láttam egyszerre belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://dariella.blog.hu/api/trackback/id/tr52807448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HLord 2011.04.07. 16:58:21

Jobbulást kívánok! Remélem hétfőn már gyógyultan jössz táncolni! :) Dávid

Dariella 2011.04.07. 20:49:18

@HLord:
Köszönöm szépen:) Ma már betoltam sok paradicsomot, és fokhagymát. Szóval javulgatok:) És igen megyek táncolni:))
süti beállítások módosítása